Κέντρο Λήψεως Σημάτων

Η ward security systems σας παρέχει σύνδεση των συστημάτων ασφαλείας με το κέντρο λήψεως σημάτων ώστε να μεγιστοποιήσουμε την αποτελεσματικότητα του συστήματος ασφαλείας.

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Όλα τα σήματα του συστήματος συναγερμού λαμβάνονται από το κέντρο λήψεως σημάτων και άμεσα ο χειριστής ειδοποιεί υπευθύνους και αρχές (άμεση δράση, πυροσβεστική) ανάλογα με το συμβάν.

 

Ληφθέντα Σήματα:

Διάρρηξης

Προσωπικής απειλής

Πυρανίχνευσης

Διαρροής νερού – πλημύρας

Θερμοκρασίας (control room – ψυγείων)

Διακοπής επαναφοράς ρεύματος

Χαμηλής μπαταρίας συστήματος

24ωρο test επικοινωνίας του συστήματος

Όπλισης αφόπλισης

Νέα υπηρεσία:  παρακολουθήστε τα σήματα και την κατάσταση  του συναγερμού σας οπουδήποτε και αν είστε με την νέα διαδικτυακή εφαρμογή που σας προσφέρει η ward security systems.

Διαθέσιμη στο Android market και στο App Store.

 

 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Ηλεκτρονική άμεση επέμβαση

Με την σύνδεση του συστήματος κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στο κέντρο λήψεως σημάτων, μεγιστοποιούμε την ασφάλεια του φυλασσόμενου χώρου, διότι την στιγμή που το σύστημα συναγερμού στείλει σήμα διάρρηξης ο χειριστής του κέντρου λήψεως εικόνας ελέγχει τις κάμερες του φυλασσόμενου χώρου και αν διαπιστωθεί απόπειρα παραβίασης ενημερώνεται η άμεση δράση και οι υπεύθυνοι του χώρου. Σε αντίθετη περίπτωση που δεν διαπιστωθεί καμία ύποπτη κίνηση, απαλλάσσει του υπευθύνους ιδιοποιηθέντες από την ενόχληση.

 

Ηλεκτρονική περιπολία

Για την μεγιστοποίηση της ασφάλειας, προσφέρεται και η υπηρεσία ηλεκτρονικής περιπολίας, ο χειριστής του κέντρου λήψης εικόνας πραγματοποιεί ανά τακτά διαστήματα και σε διαφορετικές ώρες ηλεκτρονικές Περιπολίες ελέγχοντας τον χώρο. Έτσι ανά πάσα στιγμή και χωρίς να γίνεται αντιληπτός από κανέναν, αν παρουσιαστεί κάποια αλλαγή στο χώρο ενημερώνεται η άμεση δράση και οι υπεύθυνοι του χώρου.

 

Εάν θέλετε και εσείς να αυξήσετε την ασφάλεια του χώρου σας, είτε έχετε εγκατεστημένο σύστημα ασφαλείας η θέλετε να ξεκινήσετε τώρα την υλοποίηση του, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μελετήσουμε με λεπτομέρεια τις ανάγκες του δικού σας χώρου.

Copyright © 2012 ward.gr